Gitra kent een groot werkgebied, mede door de grote verscheidenheid in type schepen. Naast België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en alle Donau landen hebben wij al projecten in Engeland gedaan. Ook buiten deze landen kunnen we u van dienst zijn.
Door gebruik te maken van voor- of natransport met een andere modaliteit (vb. vrachtwagen) kunnen ook locaties die niet aan vaarwater gelegen zijn bereikt worden.
Vloot
GITRA doet beroep op zowel haar eigen scheepsvloot alsook op extern gecharterde schepen. We zetten schepen in met een capaciteit gaande van 250T tot 2500T.
Met haar eigen Milieuvriendelijke vloot heeft GITRA steeds een stapje voor: een gegarandeerde vervoerscapaciteit en de nodige flexibiliteit en snelheid.
Onze schepen worden uitgerust met moderne apparatuur en machinerieën, zoals innovatieve laad en los systemen, elektronische ijkladingmeters en voldoen aan strenge milieu- en veiligheidsnormen. Onze eigen professionele bemanning en ons serviceteam staan borg voor een vlotte dienstverlening.